Jika webpage tidak dipaparkan dalam keadaan baik, cuba install Firefox.

Testimoni

◊ Pak Mahad (Indonesia)   ◊ Suhandi (Indonesia)   ◊ Audrey Tan Gaik Suan (Malaysia)   ◊ Azizah Abu Hassan (Malaysia)   ◊ David Lee (Malaysia)   ◊ Ismail Bin Ma'on (Malaysia)   ◊ Lee Min Kwee (Malaysia)   ◊ Mohd Hasidi Bin Hamid (Malaysia)    ◊ Nor Haizan Binti Razali (Malaysia)    ◊ Nur Izzati Lau Binti Abdullah (Malaysia)   ◊ Shamsul Kamal Ratibah (Malaysia)   ◊ Termizi Bin Yunus (Malaysia)    Doris Lee (Malaysia)  ◊ Ahmad Nizam Bin Harun  ◊ Noor Aini Bt Abd Rani (Malaysia)

Doris Lee (Malaysia)

Lihatlah perubahan yang berlaku terhadap diri saya selepas menggunakan LumiGlow
Saya mula menggunakan LumiGlow pada April'05 dan tiga bulan kemudian saya dapat melihat perbezaan seperti pada gambar di atas!!!

Pigmentasi di muka telah berkurangan setelah 20 tahun bersama saya, serta jeragat sewaktu saya remaja juga berkurangan.

Wajah saya bertambah cerah, kulit muka bertambah tegang dan tona kulit bertambah sekata. Jika anda melihat saya, anda mungkin fikirkan ana melihat orang lain.

 

Pak Mahad (Indonesia)

6 Jun 2005

 
13 Julai 2005

 

Suhandi (Indonesia)

3 April 2005

 
25 April 2005

 

Ahmad Nizam Bin Harun  Noor Aini Bt Abd Rani (Malaysia)

Ahmad Nizam Bin Harun
Noor Aini Bt Abd Rani

LATARBELAKANG

Saya bernikah dengan isteri pada tahun 1996, saya berumur 26 tahun dan isteri pula 23 tahun. Setelah empat tahun bersama, kami masih tidak mendapat zuriat. Kami mula bimbang dan mecuba pelbagai cara seperti yang tertera di bawah:

  1. Urut tradisional
  2. Pakar kesuburan
  3. Makan pemakanan tambahan yang disyorkan
  4. Menggunakan ubat tradisional
  5. Bomoh

Pakar yang ditemui mengesahkan kami dua-dua subur. Awal tahun 2005, seorang pakar kesuburan mencadangkan agar kami mencuba rawatan in-vitro, pada harga lebih RM 20, 000 dan kejayaan cuma 50%. Kami bercadang untuk mendapatkan rawatan ini pada akhir 2005, dan mempunyai masa yang cukup untuk menyimpan wang. Pada masa yang sama, kami terus mengikuti alternatif lain yang tidak begitu mahal.


 

 

Anis Nurnabilah Bt Ahmad Nizam

BAGAIMANA...???

Pada penghujung tahun 2005, kami megikuti kursus pengenalan produk LumiGlow yang dikelolakan oleh En. Kevin Mah. Beliau menjelaskan tentang terapi hormon yang menggunakan teknologi nano. Saya masih ingat bertanyakan apakah terapi hormon ini dapat membantu mereka yang sukar hamil. Jawapan beliau adalah YA.


 
 

Anis Nurnabilah Bt Ahmad Nizam
Tarikh lahir: 31 Ogos 2006

Kami membuat keputusan untuk mecuba LumiGlow yang disyorkan oleh En. Kevin Mah. Selepas dua hari menyapu krim ini, kami sudah dapat merasai perbezaannya:

  1. Saya rasa cukup bertenaga, dan berfikir saya mampu berlari sejauh 10 km tanpa henti.
  2. Hubungan suami-isteri bertambah baik.
  3. Teman-teman kata kami lebih ceria, dan muka nampak bercahaya.
  4. Saya rasa 10 tahun lebih muda.

Isteri saya disahkan mengandung satu bulan pada Januari 2006, dan anak perempuan kami, ANIS NURNABILAH BT. AHMAD NIZAM selamat dilahirkan pada Ogos 31, 2006.

Betapa bahagianya kami, terima kasih kepada Allah dan juga , kerana bukan sahaja menerima ganjaran dari perniagaan, malah dikurniakan hadiah yang paling berharga, anak perempuan kami.